English  |  עברית

רביולי פרמז'ן ריקוטה
וירקות מוקפצים

המצרכים:
1 שקית רביולי פרמז'ן ריקוטה של פסטה נונה
100 גרם פרחי ברוקולי
150 גרם אספרגוס חתוך לרצועות של 1 ס"מ
100 גרם אפונת שלג
2 כפות שמן זית
2 שיני שום
50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח

איך מגיעים לפסטה מושלמת?
מזהיבים במחבת על להבה נמוכה את השום עד לקבלת גוון זהוב
מוציאים את השום ומגבירים את הלהבה
מוסיפים ברוקולי, אספרגוס ואפונת שלג ומבשלים כ-5 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גב האריזה, מסננים היטב ומוסיפים לרוטב. מורידים מהאש
מוסיפים את הפרמז'ן המגוררת ומערבבים. מגישים חם.


הדפס מתכון